ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ДИЗАЙН

Yewno Edge

Знай повече, спести време, инвестирай разумно.

Консолидиране на Неструктурираните Данни в Знание

Инвестиционна платформа, управлявана от изкуствен интелект. Yewno прегръща свръхсвързания свят, намирайки връзки в големи бази данни, които ви помагат да вземате по-добри инвестиционни решения. Ще отнеме над 3 трилиона години на екип от 10 000 анализатори да прочете цялата неструктурирана информация, налична в момента. Yewno може да го направи за минути.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

“Тези момчета са невероятни. Удивително чувство за дизайн. В миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета просто заковават дизайна всеки път. Вниманието към детайлите е огромно, страхотна работна етика и силно отзивчиви. Силно ги препоръчвам за всяка компания, която търси дизайнери – независимо дали графичен дизайн, уеб дизайн или дизайн на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че която и да е друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях!”

Хърш Синг,

Клиент

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.