ОНЛАЙН МАГАЗИН + БРАНД

TECHNOPHONE BULGARIA

Онлайн магазин с над 3000 продукта за смартфон аксесоари в България.

Сигурна Защитa за Твоя Телефон!

Technophone е онлайн магазин с невероятно разнообразие от аксесоари за мобилни телефони. Магазинът разполага с над 3000 продукта, разделени в 6 основни категории и 18 подкатегории за възможно най-лесно и бързо потребителско търсене. Сайтът предлага още и възможности за допълнително филтриране по различни критерии – марка, модел, тип, цвят и др. Клиентът имаше съществуващ онлайн магазин на платформата OpenCart, който се нуждаеше от визуално и функционално обновяване.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Ние създадохме лого, нов дизайн и отлично функциониращ онлайн магазин, изцяло съобразен с изискванията на клиента, само за 60 дни. При това на съвсем  разумна цена!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Много съм доволен от работата на GNL Media. Комуникацията с тях протича лесно, съобразяват се с вижданията на клиента и работят в посочените срокове. Препоръчвам!”

Радослав Димов,

Собственик Technophone BG