ОНЛАЙН МАГАЗИН

QUALITY GARDEN

Бутиков търговец на градински инструменти и начин на живот.

За Любовта към Градинарството

Quality Garden Supplies е бутиков търговец на градински инструменти и начин на живот. Тяхната цел е да предоставят висококачествени и нишови градински продукти, които не са лесно достъпни във физическите магазините на склад.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Концепцията за лукс и класа е в основата на дизайна, който изработихме за този проект, имайки предвид продуктите, които клиента предлага. Онлайн магазин, който оставя усещане за скъп бутик, с лесно и бързо пазаруване, точно както клиента го пожела!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Тези момчета са невероятни. Удивително чувство за дизайн. В миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета просто заковават дизайна всеки път. Вниманието към детайлите е огромно, страхотна работна етика и силно отзивчиви. Силно ги препоръчвам за всяка компания, която търси дизайнери – независимо дали графичен дизайн, уеб дизайн или дизайн на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че която и да е друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях!”

Hersh Singh,

Собственик 28K Media