ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ДИЗАЙН + ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

PURE HEART

100% органична, иновативна енергийна напитка, която идва до теб от Дания.

PureHeart NRG е 100% Органичен

Органични продукти, които разпознават нарастващата тенденция на органични напитки, необходими за забързания ни живот. Съществува ясно търсене на социална отговорност и зачитане на околната среда, това може да се дължи на здравния феномен, който иска по-здравословни продукти.

За да направи разлика на пазара, PureHeart създава органична напитка с по-ниско съдържание на захар. Вкусът на напитките е освежаващ и апелира към изискванията на пазара. Все повече се признава значението на ниската захар в енергийните напитки. Представя и предлага по-здравословен продукт, който предотвратява интензивния прием на захар, което е едно от най-големите предизвикателства в днешното общество.

Ние създадохме лого, нов дизайн и отлично функциониращ онлайн магазин, изцяло съобразен с изискванията на клиента, само за 30 дни. При това на съвсем  разумна цена!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

Благодаря много за 100% отлично свършена работа . Много съм доволен от услугите ви и усещането какво желае клиента което е много важно. Продължавайте само така. Успех!

Бил Бойд,

Собственик