ОНЛАЙН МАГАЗИН + ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА

OKEY DOGGY

Компания, специализирана в предоставянето на първокласни и естествени здравни продукти за домашни любимци.

Щастливи и Здрави Домашни Любимци

H&H Pets Care Pty Ltd е частна австралийска компания, специализирана в предоставянето на първокласни и естествени здравни продукти и услуги за подобряване на благосъстоянието на домашните любимци. Работят с ветеринарни лекари и специалисти по хранене, за да подберат внимателно естествени съставки за формулиране на техните продукти, гарантирайки най-доброто качество.

Ние създадохме лого, нов дизайн и отлично функциониращ онлайн магазин, изцяло съобразен с изискванията на клиента, само за 60 дни. При това на съвсем  разумна цена!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Тези момчета са невероятни. Удивително чувство за дизайн. В миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета просто заковават дизайна всеки път. Вниманието към детайлите е огромно, страхотна работна етика и силно отзивчиви. Силно ги препоръчвам за всяка компания, която търси дизайнери – независимо дали графичен дизайн, уеб дизайн или дизайн на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че която и да е друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях!”

Хърш Синг,

Собственик Technophone BG