УЕБ САЙТ ДИЗАЙН + ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Jaunty Cosmetics

100% органичен, иновативен крем за лице, който идва до теб от Германия.

100% Органичен Крем за Лице

Кремът за лице Jaunty съдържа комплекс от активни съставки с високо концентрирани компоненти, за които е доказано, че са ефективни при почти всички дерматологични кожни заболявания. Уникалната формула на рецептата и внимателно подбраните активни съставки правят този крем за грижа за кожата идеално подходящ дори за ултра чувствителна, склонна към алергии и чувствителна кожа. Кремът има противовъзпалителни свойства и е специално разработен за раздразнена кожа. В същото време има стабилизиращ, успокояващ и антибактериален ефект.

В допълнение към високоефективните грижи с MicroSilver BG ™, пантенол и витамин Е, кремообразната маска съдържа и активен въглен, който свързва токсините и бактериите, така че те да станат безвредни.

Ние създадохме лого, нов дизайн и отлично функциониращ онлайн магазин, изцяло съобразен с изискванията на клиента, само за 30 дни. При това на съвсем  разумна цена!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Случайно от препоръка във Facebook група попаднах на услугите на Green Light Media и избрах Иван за изработката на продуктов сайт. С Иван се работи супер лесно и той определено има усет за нуждите и представите на клиента, работи професионално и реагира бързо на въпроси от страна на клиента. Без много обяснения получих на 100% желания и очакван резултат. Получи се красив сайт, с който гордо ще презентираме продуктите си в интернет пространството. Green Light Media е първата спирка за мен за бъдещи проекти. Препоръчвам Иван на всеки, който се нуждае от услуги във сферата на уеб и графичен дизайн.”

Петко Андреев,

Собственик 28K Media