УЕБ САЙТ ДИЗАЙН

KUSHY HYDROPONIC

Онлайн магазин за оборудване за хидропоника.

Kushy – Оборудване за Хидропоника

Kushy е онлайн мястото за закупуване на консумативи и оборудване за хидропоника в Сидни, Австралия. Там ще намерите всичко, което е необходимо за грижите на вашите растения от етап на разсад и клониране до прибиране, втвърдяване и съхранение. С упорита работа и подбор само на най-добрите от най-добрите продукти, те гарантират страхотни резултати.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Нашата цел при изграждането на визията от самото начало беше да направим едни по-различен онлайн магазин. Предизвикателството беше големия брой продукти и продуктови категории и тяхното организиране по начин, който да бъде лесен за употреба от посетителите на магазина. Желанието ни беше да създадем минималистичен, приятелски настроен, но и луксозен дизайн с цветен акцент.

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Тези момчета са невероятни. Удивително чувство за дизайн. В миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета просто заковават дизайна всеки път. Вниманието към детайлите е огромно, страхотна работна етика и силно отзивчиви. Силно ги препоръчвам за всяка компания, която търси дизайнери – независимо дали графичен дизайн, уеб дизайн или дизайн на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че която и да е друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях!”

Хърш Синг,

Собственик 28K Media