ОНЛАЙН МАГАЗИН + БРАНД

GANYMEDE TRUFFLES

Бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия.

Трюфелите за Почвата са Като Звездите за Небето

Ganymede се намира в Нов Южен Уелс, в Южните равнини точно пред Марулан, a името e избрано след курс по астрономия в обсерваторията в Сидни.
С неплодородна, камениста почва, редовни студове и климат, вариращ от -7,8 до 36 градуса (използвайки цифри от 2015 г.), се оказва, че сa идеално разположени за отглеждане на трюфели. А сланите се оказват критичен фактор. Колкото повече скреж изживяват трюфелите, толкова по-интензивен е ароматът им. Първият им трюфел е събран през 2012 г. и оттогава производството на Ganymede расте стабилно.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Концепцията за лукс и класа е в основата на дизайна, който изработихме за Gаnymede, имайки предвид продукта, който клиента предлага. Онлайн магазин, който оставя усещане за скъп бутик, с препратка към звездното небе и неговата недостижимост, точно както клиента го пожела!

Запитване за Уеб Сайт
Изработка на уеб сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Тези момчета са невероятни. Удивително чувство за дизайн. В миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета просто заковават дизайна всеки път. Вниманието към детайлите е огромно, страхотна работна етика и силно отзивчиви. Силно ги препоръчвам за всяка компания, която търси дизайнери – независимо дали графичен дизайн, уеб дизайн или дизайн на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че която и да е друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях!”

Hersh Singh,

Собственик 28K Media