ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ДИЗАЙН

FinTrade

Oборотни средства, финансови и технологични решения в Австралия.

Win-Win Решения за Паричен Поток

FinTrade е доставчик на финансови технологични решения за оборотни средства, като целта е да помагат на големи предприятия да оптимизират своя оборотен капитал, за да финансират ефективно стратегически инициативи, да спечелят конкурентно предимство и да укрепят връзките в своите вериги за доставки.

FinTrade комбинира финансова, оперативна и технологична експертиза, за да подобри безпроблемно цикъла на оборотен капитал за предприятия, като същевременно доставя ранни плащания на доставчиците. С големият си опит и осигурявайки финансиране, фирмите могат да се възползват от парите, затворени във веригите за доставка и да отключат оборотните си средства.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Таргет групата на FinTrade е основно млади мениджъри и управители на стартиращи, малки и средни предприятия. За това целта ни беше да направим сайт с по-младежки дух и силно ориентиран към мобилните устройства.

“Благодаря много за 100% отлично свършена работа. Много съм доволен от услугите ви и усещането какво желае клиента което е много важно. Продължавайте само така. Успех!”

Даниел Сиа,

 Мениджър на Проекта
Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.