УЕБ САЙТ ДИЗАЙН + БРАНД + ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Elite Bartmann

Естествена грижа за специалния мъж, която идва до теб от Германия.

За компанията

Усилвател на Брада, Като Масло за Брада, но По-Добре!

За поддръжка на твоята лъвска грива с безапелационно качество ще се погрижат момчетата от Elite Bartmann. Тяхната философия се опира на качествени и естествени препарати и продукти, подходящи и за вегани.

Запазане марка на Elite Bartmann е използването само подбрани, висококачествени, естествени суровини. Не ползват парабени, пластификатори, микропластмаси и всичко, което не принадлежи към естествения продукт.

Уеб Сайт
Характеристики
Бранд
Уеб Дизайн
Разработка
Продуктов Дизайн
Индустрия

Кемал от Elite Bartmann ни нае да разработим цялостна концепция около логото на брана и да изградим един стилен продук и уеб сайт. Дизайна е съобразен с препоръките на клиента, който желаеше да подчертаем с цветове и текстури естественият хабитат на лъвът в Африка.

„С Иван работя от около 3 години и той е приятелски настроен и услужлив човек. Иван работи бързо и творбите му са добри. Много ми харесва да работя с него. Благодаря!“

Kemal Gökdogan, Собственик
Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.