УЕБ САЙТ ДИЗАЙН

Кросфит Hush

Кросфит зала в САЩ.

За компанията

Добре Дошли в Hush

В залата се стремят не само да осигурят сила и кондиция от световна класа, но и единствено по рода си фитнес изживяване. Грижат се за всички нива и типове тяло, които споделят сходни цели да се насладят на процеса и да постигнат трайни фитнес резултати чрез последователност и упорита работа. Изключително страстни към това, което правят.

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Брус, собственикът на Кросфит Hush, се свърза с нас, защото беше харесал един друг сайт на негов конкурент, който ние също бяхме правили – Кросфит Detour. Неговият дизайн може да видите тук.

След като вече се беше запознал с нашата работа и след един разговор, той ни се довери на 100%. Нямаше никакви изисквания към дизайна, освен това сайта да бъде основно черен и да бъде по-различен от стандартните в бранша. Нещо, в което ние сме най-добри.

Кросфит Hush е поредната зала, с която работим в Америка. До тях се нареждат имена като Detour, Progression, Holdfast, Phoenix, Rigor, Farmhouse, Hotova, и още много друго.

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твойте клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.