ОНЛАЙН МАГАЗИН

CAFE BARBERA

Онлайн магазин за кафе и още нещо

Магьосникът на кафето от 1870

Caffe Barbera е малък онлайн магазин с около 50 продукта, разделени в 7 категории. Нашият клиент – Афтър Рейн ООД, е официален вносител на Caffe Barbera за България. Но освен това те са кафе любители и ентусиасти и  уеб сайта им трябва да показва любовта към Италия и истински доброто кафе. Допива ти се кафе само като гледаш дизайна, нали?

Уеб Сайт
Характеристики
Индустрия

Ние създадохме нов дизайн и отлично функциониращ онлайн магазин, изцяло съобразен с изискванията на клиента, само за 60 дни. При това на съвсем  разумна цена!

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

Дизайнери, които “правят нещата да се случват” (слоганът си им пасва на 100%). За тях няма невъзможни неща и да не знаете какво точно искате, те ще го направят. Хората си разбират от работата и им се отдава. Чувството им за хумор и че са с огромни сърца е бонус.

After Rain Ltd.