УЕБ САЙТ ДИЗАЙН + SEO

АЙЛЯКРИЯ

Гастро бар в полите на Пловдив.

Айлякрия – Храмът на Айляка

Айляк е типична пловдивска дума, която описва състояние на спокойствие, наслада, блаженство.
Това е философията на Gastro Bar-а в красивият Пловдив – в Айляк-рия обичат да се наслаждават, да се забавляват, да си угаждат по най-лежерен и вкусен начин…Потапяш се в уютната атмосфера на 100-годишна сграда в Капана – автентични тухлени стени и дървени греди, подчертани от зелени растения; котленско килимче между елеганостността на мрамор и кадифе. А храната? А храната трябва да се опита!

Нашата цел при изграждането на визията от самото начало беше да направим едни по-различен сайт. Сайт, в който да има контраст между цветните и пъстри чинии, пълни с храна и тъмният и елегантен фон. Разбира се, нямаше как да пропуснем и овцата. Тя е централен маскот на ресторантa и просто трябваше да я включим в концепцията. Желанието ни беше да създадем минималистичен, забавен, но и луксозен дизайн с цветен акцент и доза хумор.

Запитване за Уеб Сайт
Мобилно Оптимизирани

Респонсив и Адаптивен Дизайн

Твоите клиенти не винаги седят на настолен компютър. Нашият процес на развитие е прост, стратегичен и задълбочен. Ние проектираме красиви и функционални настолни и мобилни уеб решения, които работят безпроблемно на множество браузъри и устройства.

Какво Казва
Клиента

“Когато най-после намерите хората, които схащат идеите и настроенията ви, дори ви попмагат да ги доразвиете и реализирате повече от прекрасно.

Супер готини, супер креативни! Топ!”

Нели Иванчева,

Собственик Айлякрия