Skip to main content

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ В ПЕРНИК

В днешно време изработката на уеб сайт в Перник не е квантова физика, но не е и нещо, което може да бъде направено от някой случайно забърсан клавиатурен специалист. За да осъществиш задачата, ти предлагаме да ни позволиш да сме ти полезни.

Последен уеб дизайн проект

С нашия перонализиран, завладяващ и ориентиран към човека подход към уеб дизайна можеш да подобриш твоето онлайн присъствие.

Quality Garden Supply

E-Commerce, Дигитален Маркетинг

НЕЩАТА, КОИТО
СЪЗДАВАМЕ

БРАНД, E-COMMERCE, ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Ganymade

Трюфелите за Почвата са Като Звездите за Небето.

Ganymede Truffles е бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия, a името e избрано след курс по астрономия в обсерваторията в Сидни.

БРАНД, E-COMMERCE, ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Technophone

Сигурна Защитa за Твоя Телефон!

Technophone е онлайн магазин с невероятно разнообразие от аксесоари за мобилни телефони. Магазинът разполага с над 3000 продукта, разделени в 6 основни категории и 18 подкатегории за възможно най-лесно и бързо потребителско търсене.

УЕБ ДИЗАЙН, ГРАФИЧЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Айлякрия

Айляк е типична пловдивска дума.

Тя описва състояние на спокойствие, наслада, блаженство. Това е философията на Gastro Bar-а в красивият Пловдив – в Айляк-рия обичат да се наслаждават, да се забавляват, да си угаждат по най-лежерен и вкусен начин…

Изработка на уебсайт дизайн

Опитът

В GNL Media предлагаме изработка на уеб сайтове и лога, които освен с функционалност, се отличават и със стил, и с вкус. Дотук сме разработили над 400 успешни фирмени сайтове и онлайн магазини за клиенти от 4 континента. Не сме загубили времето на нито един от тях.

Прочети повечеВиж портфолиото

Изработка на уеб сайт дизайн

СЕО SEO оптимизация на уеб сайтове в България от GNL Media

Мястото

Ние се намираме в Перник, а твоето местоположение няма особено голямо значение за нас, защото работим на всякакви дистанции и го правим бързо, ударно и ефективно. Не искаме да губим нито твоето, нито нашето време.

Изработка на лого дизайн и бранд дизайн

Времето

Затова прочети за нашия процес на работа (вметка на автора: Съветвам те да си свалиш нашата „Декларация“), хвърли един (или два) погледа на цените ни, виж какво предлагаме и ако ти хрумне нещо, за което не намираш информация, ни пиши, за да ти отговорим бързо и недвусмислено.

Прочети повечеВиж портфолиото

Изработка на лого дизайн

Работим с най-яките клиенти

От малки проекти до по-големи и от концепция до стартиране, ние помогаме на много страхотни фирми да оставят своя отпечатък.

“Изключително сме доволни от работата на екипа на Green Light Media! Сайтът беше направен точно както искахме (въпреки многото ни изисквания) и през целият процес комуникацията ни с екипа беше страхотна. Силно препоръчваме ако искате нещата да се направят както искате и без да има пропуски!”

Д-р Дамян КараджовДентал Клуб

Ние Сме Уеб Дизайн
Супер Герои

Уеб сайтове, които се отличават. Увеличете приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и заемете челни позиции в Google.

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL.

Цената

Уеб сайтове, които се отличават. Увеличете приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и заемете челни позиции в Google.

Това е онази част от сайта ни, на която най-вероятно повечето посетители отиват директно, без дори да са погледнали феноменалното ни портфолио. Не те виним. Заповядай, запознай се с цифрите, но в същото време имай предвид, че всеки проект е строго индивидуален. Това не е супермаркет, цените не са константна величина, но пък в същото време са достатъчно ориентировъчни. Избери изработка на уеб сайт в Перник от GNL Media!

GNL Media като маркетинг супер герой

Спести 25%

За начинаещи

500/ цена

Този тип уеб сайтове е подходящ за малки и стартиращи бизнеси, които искат да предоставят информация за конкретен продукт или услуга. Малък сайт с до 6 страници. Добър дизайн, но без сложни функционалности.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

За напреднали

700/ цена

Сайт с голяма навигация и/или набор от страници. Ако имаш повече услуги, голямо портфолио или нужда от по специфични функционалности като многоезичност, специални форми за поръчка или резервация и т.н.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

За продаващи

1100/ цена

Голeми сайтове или онлайн магазини с добра функционалност и красив дизайн. Подходящ за фирми с голямо продуктово портфолио, широк и обстоен „case study“ на услугите или магазини с до 1000 продукта.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

Виж какво може да направим за теб и как може да поддържаме твоят сайт.

Ние предлагаме три плана за поддръжка и хостинг на уеб сайтове, които включват денонощен мониторинг на ефективността. Освен това се справяме с архивиране, сканиране на злонамерен софтуер и вируси, защита от хакери, корекции на неработещи връзки, управление на имена на домейни и много други.