Skip to main content

изработка на
уеб сайт дизайн?

Уеб дизайнът трябва да бъде три неща: ориентиран към клиента, убедителeн и устойчив на бъдещето.

В Green Light Media не вярваме, че сме просто една от другите компании за уеб дизайн. Вярваме, че един уеб сайт е естественото продължение на историята на една марка, което задава тона за онлайн присъствието. Нашият процес на сътрудничество е семпъл, като гарантираме, че новият ти сайт е нещо, което наистина представлява теб и твоя бизнес, като същевременно постига целите ти. Прочети по-надолу за нашия процес (вметка на автора –  съветвам те да свалиш нашата “Декларация”), виж нашите цени, разбери каква поддръжка предлагаме и ако имаш въпроси, просто се свържи с нас.

Това е GNL Media. Едно Различно
Уеб Сайт Дизайн Студио

Безплатните консултации на Green Light Media гарантират, че не отгатваме твоите нужди. Ние искаме да разберем защо се развиваш (или преустрояваш съществуващият си уебсайт) и какво си планирал, за да получиш максимална възвръщаемост на инвестициите си. Можем да ти помогнем да съставиш план, който има смисъл за конкретния бизнес, докато работим в рамките на бюджета ти. Продажба на продукт или услуга чрез електронна търговия? Искаш да генерираш потенциални клиенти или да повишиш осведомеността за марката? Добрият уеб сайт трябва да генерира приходи, а не само да изглежда добре.

НЕЩАТА, КОИТО
СЪЗДАВАМЕ

БРАНД, E-COMMERCE, ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Ganymede

Трюфелите за Почвата са Като Звездите за Небето.

Ganymede Truffles е бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия, a името e избрано след курс по астрономия в обсерваторията в Сидни.

БРАНД, E-COMMERCE, ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Technophone

Сигурна Защитa за Твоя Телефон!

Technophone е онлайн магазин с невероятно разнообразие от аксесоари за мобилни телефони. Магазинът разполага с над 3000 продукта, разделени в 6 основни категории и 18 подкатегории за възможно най-лесно и бързо потребителско търсене.

УЕБ ДИЗАЙН, ГРАФИЧЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Айлякрия

Айляк е типична пловдивска дума.

Тя описва състояние на спокойствие, наслада, блаженство. Това е философията на Gastro Bar-а в красивият Пловдив – в Айляк-рия обичат да се наслаждават, да се забавляват, да си угаждат по най-лежерен и вкусен начин…

НАШАТА ИСТИНА

Защо нашата изработка на уеб сайт е винаги оценена с 5 звезди от нашите клиенти?