Skip to main content

Лого и брандинг

Визуалната идентичност върви ръка за ръка с историята на марката, за да създаде обща картина за настоящи и бъдещи клиенти.

От първоначалния одит на марката, през създаването на логото до пълно брандиране на идентичност, ние ти помагаме да определиш и развиеш външния вид и усещането, които ще бъдат централната точка на всички твои маркетингови комуникации, във всички печатни и дигитални канали.

Име, Слоган, Лого
Първите Впечатления са Всичко

Да имаш правилното име е първостепенно за цялостния успех. Името е в основата на бранда, тъй като е първият начин, по който хората избират марката.

Работим със стартъп компании, за да създадем перфектното име, след това смислен кратък слоган и красиво лого. Ние разработваме стратегии, които интригуват крайния потребител, обхващат цялостната същност на марката и подчертават нейните възможности.

Работата с Green Light ще ти даде нов поглед и идеи, които могат да ти помогнат да издигнеш марката си на следващото ниво. Ние сме малка група творчески мислители, които работят неуморно, за да помогнат на своите клиенти да разработят брандове, които ще резонират сред потенциалните потребители.

ПОСЛЕДНИ
БРАНД ПРОЕКТИ

Функция и естетика на пространството

DMD Furniture

Вкусната енергия

Beos

Бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия.

Ganymade Truffles

НАШАТА ИСТИНА

Защо нашата изработка на лого и бранд е винаги оценена с 5 звезди от нашите клиенти?