Skip to main content

уеб сайт дизайн
и бранд

Ти си в сайта на Green Light Media, защото или се нуждаеш от изработка на уеб сайт дизайн, или защото мислиш, че продаваме зелени лампи. Е, лампите свършиха…

Technophone Bulgaria

Бранд Дизайн, E-Commerce, Дигитален Маркетинг

Нашите услуги

Изработка на Уеб Сайт Дизайн и E-Commerce

Търсите фирма за изработка на уеб сайт дизайн? Ще ви спестим дългото и скучно словоизлияние за това колко велики си мислим, че сме ние. Тук искаме да разберем защо развиваш (или преустрояваш) съществуващият си уебсайт и какво си планирал, за да получиш максимална възвръщаемост на инвестициите.

Създаване на Лого Дизайн и Бранд Индентичност

Създаване на лого дизайн и бранд концепции за стартъп компании е един от най-голямите специалитети на Green Light Media. Хвърли по-сериозен поглед на част от лого дизайните, които сме създали. Като видиш колко са яки, ще поискаш да ти направим и на теб. Споко, това е нещо нормално.

Погледай малко лога, докато ти потекат лигите, а после ни се обади, за да ти сготвим едно и на теб.

SEO Оптимизация на Уеб Сайт

Ние правим уеб сайтове, които се отличават. Можем да ти помогнем да увеличиш приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и място в челните позиции на Google.

Ние сме тук, за да поставим твоят уеб сайт на топ позиции в Google и да увеличим многократно броя на клиентите ти. SEO оптимизацията е метод на дигиталния маркетинг, който представлява процес на подобрение на даден уеб сайт, допринасящ за по-доброто му класиране при търсене на специфични ключови думи в търсачките.

Това от своя страна ще генерира повече трафик на сайта и потенциални клиенти за твоят бизнес.

НЕЩАТА, КОИТО
СЪЗДАВАМЕ

БРАНД, E-COMMERCE, ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Ganymad

Трюфелите за Почвата са Като Звездите за Небето.

Ganymede Truffles е бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия, a името e избрано след курс по астрономия в обсерваторията в Сидни.

БРАНД, E-COMMERCE, ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Technophone

Сигурна Защитa за Твоя Телефон!

Technophone е онлайн магазин с невероятно разнообразие от аксесоари за мобилни телефони. Магазинът разполага с над 3000 продукта, разделени в 6 основни категории и 18 подкатегории за възможно най-лесно и бързо потребителско търсене.

УЕБ ДИЗАЙН, ГРАФИЧЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Айлякрия

Айляк е типична пловдивска дума.

Тя описва състояние на спокойствие, наслада, блаженство. Това е философията на Gastro Bar-а в красивият Пловдив – в Айляк-рия обичат да се наслаждават, да се забавляват, да си угаждат по най-лежерен и вкусен начин…

НАШИТЕ СТРАХОТНИ
КЛИЕНТИ

“Изключително сме доволни от работата на екипа на Green Light Media! Сайтът беше направен точно както искахме (въпреки многото ни изисквания) и през целият процес комуникацията ни с екипа беше страхотна. Силно препоръчваме ако искате нещата да се направят както искате и без да има пропуски!”

Д-р Дамян КараджовДентал Клуб
GNL media като уеб дизайн супер герой

Ние Сме Уеб Дизайн
Супер Герои

Уеб сайтове, които се отличават. Увеличете приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и заемете челни позиции в Google.

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL.