Skip to main content

Препоръки за Изработка на Уеб Сайт

“Креативно мислене и дизайн + точно и коректно отношение = GLM!”

Тодор Арабаджиев, InnTelligent

“Много съм доволна от точната и бърза изработка! Комуникацията беше много добра, а резултатът отличен! Бих се доверила отново на екипа!”

Невяна

“Креативен и адекватен екип! Много бързо вникнаха в естеството на бизнеса и визията за сайта.”

Радка Вълкова, Infoline

“Дизайнери, които “правят нещата да се случват” (слоганът си им пасва на 100%). За тях няма невъзможни неща и да не знаете какво точно искате, те ще го направят. Хората си разбират от работата и им се отдава. Чувството им за хумор и че са с огромни сърца е бонус.”

After Rain Ltd.

“Ако имаше оценка 10, щях да им я дам, без да се замисля. Съжалявам, че не се свързах с тях по-рано. Наистина “правят нещата да си случват”, даже надминаха очакванията ни. Преобразиха ни сайта за нула време в нещо работещо, красиво и функционално.”

Борислава Костова

“Отново се доверих на екипа на Green Light Media, и отново съм много, много доволен от цялостната изработка по сайта, който създадоха за мен. Направиха сайта точно така както си го представях. През цялото време работата и комуникацията с тях е много лесна и най-важното разбират идеите които имаш и ги реализират. Освен качествената изработка, цените които предлагат за изработката и поддържането на сайта са много добри, дори бих казал ниски за качеството и старанието което ще получиш. Страхотни!”

Димитър Димитров

“За нас беше удоволствие да работим с Green Light Media по новия ни сайт. Успяха да изпълнят всичките ни капризи, при това с лекота и вдъхновение!”

Добрина Пеева, DMD Furniture

“Работата и комуникацията с тях е изключително лесна. Визията, подредбата и скоростта на сaйта са страшно добри.
Ясно конкретизирахме какво и как трябва да бъде и всичко беше изпълнено в кратки срокове, като получихме много добри предложения от тяхна страна. Бързи, коректни и успешни.
Първият ни избор за екип, който да изработи сайта ни, беше абсолютно грешен. След близо година изгъбено време и без никакъв резулатат открихме екипът на GNL Media и нещата се промениха в положителна посока.”

Елица Минчева

“A great service and results, even with email-only communication. They also seamlessly migrated the final product to my custom hosting. Had a minor miss-alignment of views about customer-supplied graphics, but still deserves 5 stars!”

Иван Попов

“Креативни, бързи, адекватни, уникални професионалисти! Всичките им лампи светят на макс и бизнесът им заслужава 100% зелен светофар.
Истински късмет и удоволствие е да се работи с такъв партньор.
Пожелавам им успех, вдъховение и, разбира се, ток по жиците на лампичките! :)”

Веселка Дамянова

“I chose GNL Media to create the website for my private coaching practice. The end result was very stylish and exactly what I wanted, as Ivan took into consideration all my requirements. Working together was very smooth from beginning to end, and I am grateful for the patience and flexibility around my busy schedule. Great quality-price ratio. I highly recommend!”

Теодора Петрова

“Когато най-после намерите хората, които схащат идеите и настроенията ви, дори ви попмагат да ги доразвиете и реализирате повече от прекрасно.
Супер готини, супер креативни! Топ!”

Гастро бар Айлякрия

“Много коректни, работят бързо и качествено, винаги на разположение за всякакви въпроси! Препоръчвам!”

Александрина Георгиева

“Изключителни професионалисти с отношение към всеки малък детайл. Търпеливи, внимателни, бързи и изцяло насочени към постигането на желания от клиента краен продукт. За мен беше изключително удоволствие да работя с тях и със сигурност ги преоръчвам силно!”

Веселка Кръстанова

“Случайно открих Green Light Media във Facebook. Първо ме впечатли страницата им – постовете и като цяло комуникацията колко леко, лично и някак близо до потребителя е написана, след това открих същото приятелско послание и на сайта им.
Контактнах ги и получих бърз отговор и добро предложение.
Професионализъм и коректност са личните ми впечатления от работата с агенцията, а за Иван мога да кажа, че е директен, прям и честен – качества, които много ценя!”

Емил Енев

“Благодарим за ефектния сайт, който ни направихте! Стана точно както си го представяхме, в много кратък срок и на много добра цена! Продължавайте в същия дух! Успех!”

Ангел Петков

“Изключително сме доволни от работата на екипа на Green Light Media! Сайтът беше направен точно както искахме (въпреки многото ни изисквания) и през целият процес комуникацията ни с екипа беше страхотна.
Силно препоръчваме ако искате нещата да се направят както искате и без да има пропуски!”

Д-р Дамян Караджов, Dental Club

“Препоръчвам с две ръце!!!
Професионалисти, с внимание към всеки детайл! Изключително съм доволен от всичко което ми предоставиха за моето лого!”

Димитър Димитров

“Страхотен дизайнер,също така работи много усилено върху получаването точно на това, което искахме. Много бързи отговори за създаването на проекта. Изключително съм доволен от работата му.”

Др. Къртис Дън

“Страхотно е да се работи с него-отзивчив и талантлив. Силно го препоръчвам.”

Джошуа Джей Гренъл

“Не само, че е един от най-бързите и най-професионални дизайнери, той също така предоставя страхотни визуални концепции,така че да можете да видите как ще изглежда вашето лого върху стоката.”

Грегъри Бинсфелд

“Те са невероятни дизайнери… след дълго търсене и лутане из много местни и онлайн дизайнери, Get Nice Logo бяха тези, които аз търсех от дълго време … Детайлност, упорита работа, търпение, качество, страст и обещание за осигуряване на най-доброто. Обичам работата Ви!!!”

Ро Йори

“Бях насочен към Иван от приятел. Бях виждал много негови работи преди и бях много развълнуван да работя с него. Неговите цени, смея да кажа, са доста ниски за невероятната работа, която върши. От друга страна и времето, за което върши работата също е забележително. Един от най-добрите в бизнеса–неговите работи са истинско произведение на изкуството! Аз ще продължа да го препоръчвам на всички хора!”

Адисън Бейн

“Какво страхотно преживяване… Обичам проектите, които бяха предложени от тези дизайнери и лекотата на общуването с тях, за да получим накрая повече от това, което желаехме!”

Сара Люкемайър

“Благодаря много на Иван от GetNiceLogo за създаването на нашия дизайн! Той беше страхотен през целия работен процес – много ангажиран, отзивчив и информиран. Логото илюстрира точно това, което искахме нашият бранд CrossFit да представя. Нямам търпение да го видя на вратата ни!”

Мат Арнолд

“Концепцията за нашата компания, която те ни представиха беше много креативна и качествена. Те спечелиха признателността на нашия екип чрез направата и предоставянето на всички файлове, които са необходими за успешната реализация на нашата марка. Препоръчвам GNL на всеки, който търси добри и креативни дизайнери. Поздрави!”

Бенджамин Хъджис

“Имам голям опит в работата с Get Nice Logo. Аз съм изключително доволнa от направата на един от най-важните елементи на всяка компания, а именно нашето лого! Няма да се поколебая да го препоръчам.”

Мелиса Меджуик

“Удивителен дизайнерски смисъл, в миналото съм работил с няколко дизайнери, но тези момчета всеки път просто забиват информацията. Вниманието към детайлите е огромно, с отлична работна етика и отзивчивост. Силно се препоръчва за всяка компания, която търси дизайнер, независимо дали е графичен дизайн, уеб дизайн или проектиране на потребителски интерфейси за уеб приложения. Наистина не мисля, че някоя друга компания ще осигури същата стойност за парите като тях.”

Херш Сингх

“Иван е отличен дизайнер. С него работим успешно през последните пет години. Изключителни дизайнерски умения, професионализъм и бързина.”

Варуна Кулаванша

“Работя с Иван от около 3 години и той е приятелски настроен и услужлив човек. Иван работи бързо и произведенията му са добри. Много ми е приятно да работя с Иван. Благодаря Иване”

Кемал Гокдоган

“Страхотни професионалисти и много гъвкави. Изключително съм доволна от логото и уеб страницата, която направиха за мен. Те определено знаят какво иска клиентът и могат да отговорят на очакванията му.”

Елена П

“Най -добрият екип от професионалисти. Те създадоха нашия уебсайт и онлайн магазин от нулата и това беше страхотно. Благодаря на GNL Media”

Павел Вълков

“Използвах услугите на Green Light Media, когато започнах бизнеса си. Те бяха наистина полезни и разбиращи, в какъв пазар започвам. Направиха ми уеб сайт и лого. Те работят бързо и с високо качество.”

Ивайло Иванов

“Страхотен екип, страхотно обслужване!”

Радослав Славчев

“Работил съм с Иван много пъти! Цялата му работа и неговият професионализъм е причината да продължа да работя с него.”

Адисън Бейн

“Имам добро сътрудничество с Green Light Media за дълъг период от време. Те са супер професионалисти. Те предлагат добри решения и инициативи. Тяхната работа е структурирана и много прозрачна. Мога само силно да препоръчам Green Light Media”

Бил Бойд

“Работим с Иван и екипа му от 2013 г. Обръщаме се към тях, когато имаме нужда от нещо, направено правилно и бързо. Горещо ги препоръчвам.”

Джошуа Гренел

“Истински професионалисти!”

Денис Александров

“Изключително старателни и големи професионалисти с поглед и усет към детайла. Ще продължавам и занапред да ползвам услугите и компетентността на екипа на Green Light Media. Спечелиха доверието ми и поддръжката на сайта ми ще продължава да е поверена на тях.”

Милена Христозова

“Благодаря много за 100% отлично свършена работа . Много съм доволен от услугите ви и усещането какво желае клиента което е много важно. Продължавайте само така 🙂 успех !”

Алберт Стоянов

“При реализирането на проекта, екипът на Gnl-Media прояви голямо усърдие, ентусиазъм и професионализъм. За което съм им искрено благодарна.Надявам се и занапред да продължим да работим така добре.”

Антоанета Атанасова

“Изключителни професионалисти. За втори път работя с тях и съм изключително доволна от отношението, бързината и качеството. Със сигурност ще ползвам услугите им в бъдеще :)”

Йоанна Ортова

“Случайно от препоръка във Facebook група попаднах на услугите на Green Light Media и избрах Иван за изработката на продуктов сайт. С Иван се работи супер лесно и той определено има усет за нуждите и представите на клиента, работи професионално и реагира бързо на въпроси от страна на клиента. Без много обяснения получих на 100% желания и очакван резултат. Получи се красив сайт, с който гордо ще презентираме продуктите си в интернет пространството. Green Light Media е първата спирка за мен за бъдещи проекти. Препоръчвам Иван на всеки, който се нуждае от услуги във сферата на уеб и графичен дизайн.”

Scinfinita GmbH

“Професионална работа”

Алекс Величков

“Бях насочен към Иван от приятел. Неговите цени, смея да кажа, са доста ниски за невероятната работа, която върши. От друга страна и времето, за което върши работата също е забележително.Един от най-добрите в бизнеса! Аз ще продължа да го препоръчвам на всички хора!”

Ветеринарна клиника Перник

“Много сме доволни от обслужването тук. Бих препоръчала на всекиго да работи с Иван, заслужи 6 от 5 звезди!”

Лиляна Александрова

“Препоръчвам!”

Васил Сергиев

“Много професионално обслужване. Останах много доволен от резултата с логото и уеб страницата. Палец нагоре!!”

Кенет Кьор Йоргенсен

“Браво пичове само напред и нагоре.”

Йото Йотов

Вижте всички ревюта в Google