Skip to main content

Дизайн студио
GNL Media

Добрият дизайн прави добрата идея по-добра.

Ние сме

дизайн

Екипа на уеб сайт дизайн студио GNL Media

Това е GNL Media. Едно Различно
Уеб Сайт Дизайн Студио

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL. Стремим се да направим единствени по рода си уеб сайт дизайни, които ще те отличават от тълпата.

Green Light Media е създадена през 2012 г. като студио за графичен дизайн на свободна практика, уеб дизайн и медия. През последните няколко години ние разработвахме лога, графични дизайни, уеб сайтове и онлайн магазини за стартиращи фирми и малки предприятия. Нашата основна цел е в цялостното създаване на твоя бранд – от направата на нов лого дизайн до проектирането на сайт и корпоративна идентичност. Винаги търсим възможността за изграждане на бранд от нулата.

Работим с най-яките клиенти

От малки проекти до по-големи и от концепция до стартиране, ние помогаме на много страхотни фирми да оставят своя отпечатък.

Ние Сме Маркетинг
Супер Герои

В Green Light Media, ние работим като твой творчески партньор в създаването на дигитални, печатни и видео решения, с които се ангажираме да разкажем  историята ти.

От създаването на бранда и неговата идентичност до отпечатването и опаковането му, ние се стремим да приложим ясна визия, която е едновременно лесно разбираема и достатъчно смела, за да бъде иновативна и оригинална. В днешния все по-динамичен пазар, това не е достатъчно, за да бъдеш забелязан. Трябва да се помниш. Нашата цел е да доставим качеството и достъпността на бутиково дизайн студио, с професионализма и възможностите на голяма фирма. Ние не сме щастливи, докато нашата страст към дизайна не се превърне в търговски успех за нашите клиенти.

НАШАТА ИСТИНА

Ние винаги създаваме уникални уеб сайтове и печеливши онлайн магазини със запомняща се идентичност и високо класиране.

Работим креативно, ефективно и най-вече различно от всички останали на пазара. Разполагаме със собствен стил – интересен и провокативен, максимално ясен и достъпен, поради което нашите клиенти ни предпочитат.

“Изключително сме доволни от работата на екипа на Green Light Media! Сайтът беше направен точно както искахме (въпреки многото ни изисквания) и през целият процес комуникацията ни с екипа беше страхотна. Силно препоръчваме ако искате нещата да се направят както искате и без да има пропуски!”

Д-р Дамян КараджовДентал Клуб