Уеб сайт дизайн за фондация за кучета

Изработка на Уеб Сайт Дизайн за Фондация за Кучета, Wallace The Pit Bull Fondation

Уолъс е бил бездомно куче станало шампион по фрисби. Той е бил подготвен за евтаназия, но скоро след това влязал в приемно семейство и там е установено, че той наистина обича да хваща фрисбита.

През втората си година в спорта, Уолъс печели световните игри Cynosport през 2006 г., а през следващата 2007 година той печели Purina Pro Plan Incredible Dog Challenge Националния шампионат за летящ диск. Той пътува през страната, състезава се и показва свойте атлетични способности, като доказа, че заслужава шанса, който му е даден. При неговото пенсиониране, той е бил диагностициран с хемангиосаркома и преходен клетъчен карцином-две агресивни ракови заболявания. Той надмина много прогнозираната продължителност на живота си. Феновете му се радваха на допълнително време, докато преминаваше своя списък от приключения. Уолъс трябваше да се вози в мотоциклет с кош, да плава в океана, да играе на донеси пощата с MLB питчъра Марк Buehrle, а дори и да се срещне с Бети Уайт!

Уолъс вече не е сред нас, но неговия дух и наследство продължават да живеят. Очакваме с нетърпение да помогнете на много кучета в негова чест!

Ако ти харесва сайта, който направихме за тях, свържи се с нас, за да обсъдим и твоя проект.

Уеб сайт дизайн за фондация за кучета Wallace The Pit Bull
Уеб сайт дизайн за фондация за кучета
Мобилна версия на Уеб сайт дизайн за фондация за кучета