Нашата врата е винаги отворена за нови проекти и приятелства. Наеми ни или просто кажи здрасти. Ще се радваме да се чуем!

Софийско Шосе #114, България

звънни на +359 894 579 886

пиши на [email protected]

Уеб дизайн студио в Перник

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL. Стремим се да направим единствени по рода си уеб сайт дизайни, които ще те отличават от тълпата. Ние сме любознателни и винаги отворени за интересни проекти и нови предизвикателства.

Green Light Media е създадена през 2010 г. като студио за графичен дизайн на свободна практика, уеб дизайн и медия. През последните няколко години ние разработвахме лога, графични дизайни, уеб сайтове и онлайн магазини за стартиращи фирми и малки предприятия. Нашата основна цел е в цялостното създаване на твоя бранд – от направата на нов лого дизайн до проектирането на сайт и корпоративна идентичност. Винаги търсим възможността за изграждане на бранд от нулата. Можеш да прегледаш нашето уеб сайт портфолио и лого портфолио и ще видиш, че искаш точно ние да създадем твоя нов проект, лого или уеб сайт.

От създаването на бранда и неговата идентичност до отпечатването и опаковането му, ние се стремим да приложим ясна визия, която е едновременно лесно разбираема и достатъчно смела, за да бъде иновативна и оригинална. В днешния все по-динамичен пазар, това не е достатъчно, за да бъдеш забелязан. Трябва да се помниш. Нашата цел е да доставим качеството и достъпността на бутиково дизайн студио, с професионализма и възможностите на голяма фирма. Ние не сме щастливи, докато нашата страст към дизайна не се превърне в търговски успех за нашите клиенти.

#makeshithappen