Skip to main content

UX/UI Дизайн

Потребителски ориентиран и насочен към реализация

Най-добрият начин да коренспондираш със зрителите/посетителите на твоят сайт и да осигуриш ангажираност на място е чрез изпъкващо потребителско изживяване (UX), допълнено със силен потребителски интерфейс (UI). UX и UI трябва да вървят ръка за ръка, за да увеличат максимално потребителските взаимодействия.

Какво Точно е
UX/UI Дизайн

UX дизайнът е по-технически и аналитичен. Той включва много изследвания за анализ и оптимизиране на опита на клиента. В UX дизайна има много психология и социология, които помагат да се разбират прецизните клиенти за да може да се създаде целенасочено изживяване. От друга страна, потребителският интерфейс (UI) е по-свързан с графичния дизайн. Това е как изглежда и се усеща един сайт, в допълнение към това как работи. Поставя силните страни и гласа на марката на монитора. UX и UI се допълват взаимно, като работят в тандем, за да създадат един изключителен продукт.

Заедно UI и UX създават добро потребителско изживяване, което отвежда потребителя на предварително зададено пътуване, известно като потребителски поток. Ние се уверяваме, че пътуването е такова, което директно поддържа твоите бизнес цели, като същевременно отговаря на нуждите и интересите на потребителя. Необходимо е интегрирано цифрово изживяване, за да се свържат марките с хората, което има най-голямо значение.

Контакти

+359 894 579 886
Office@Gnl-Media.com
Софийско Шосе #114, България

Имаш въпрос за твоят проект? Моля, свържи се с нас, за да го обсъдим или просто да кажеш ‘Здрасти’.

Green Light Media е водеща компания за уеб дизайн и бранд с клиенти от Европа, Америка и Канада.
Green Light Media е оцененa в Google и Facebook с 5 от 5 от повече от 55 рецензенти и клиенти.
Green Light Media: #makeshithappen since 2012