Skip to main content

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ В СОФИЯ

Искаш да имаш готин, отличаващ се уеб сайт ? Който освен да е модерен, трябва да е и функционален? Да има собствен стил?

Уникален? Точно като теб! Ние сме твойте хора.

Последен уеб дизайн проект

Подобрете онлайн присъствието си с безпроблемен, ангажиращ и ориентиран към хората подход към уеб дизайна.

Quality Garden Supply

E-Commerce, Дигитален Маркетинг

НЕЩАТА, КОИТО
СЪЗДАВАМЕ

БРАНД, E-COMMERCE, ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Ganymade

Трюфелите за Почвата са Като Звездите за Небето.

Ganymede Truffles е бутик за селектирани трюфели, отглеждани в слънчева Австралия, a името e избрано след курс по астрономия в обсерваторията в Сидни.

БРАНД, E-COMMERCE, ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Technophone

Сигурна Защитa за Твоя Телефон!

Technophone е онлайн магазин с невероятно разнообразие от аксесоари за мобилни телефони. Магазинът разполага с над 3000 продукта, разделени в 6 основни категории и 18 подкатегории за възможно най-лесно и бързо потребителско търсене.

УЕБ ДИЗАЙН, ГРАФИЧЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Айлякрия

Айляк е типична пловдивска дума.

Тя описва състояние на спокойствие, наслада, блаженство. Това е философията на Gastro Bar-а в красивият Пловдив – в Айляк-рия обичат да се наслаждават, да се забавляват, да си угаждат по най-лежерен и вкусен начин…

Изработка на уебсайт дизайн

Опитът/Защо

Екипът на GNL Media може чистосърдечно да се похвали с повече от 10 години опит и над 400 успешно създадени сайта. Влагаме сърце и душа във всеки проект и с мисъл за клиента и потребителя, изработваме стилни, красиви и функционални уеб сайтове и онлайн магазини.

Прочети повечеВиж портфолиото

Изработка на уеб сайт в София - опитът

Изработка на уеб сайт в София - мястото

Мястото/Къде

Независимо къде се намираш, ние сме на разположение – работим на 3 континента – за нас разстоянието не е пречка. Не искаме да губим времето ти. Ценим и нашето. Работим бързо, ударно и ефективно.

Изработка на лого дизайн и бранд дизайн

Времето/Как и Колко

Прочети всичко за нашия работен процес (бележка на автора: препоръчвам ти да изтеглиш нашата „Декларация“), погледни нашите цени, разбери какво предлагаме и ако се сетиш за информация, която не можеш да намериш, се свържи с нас. Ние ще се постараем да ти отговорим бързо и ясно.

Прочети повечеВиж портфолиото

Изработка на уеб сайт в София - времето

Работим с най-яките клиенти

От малки проекти до по-големи и от концепция до стартиране, ние помогаме на много страхотни фирми да оставят своя отпечатък.

“Изключително сме доволни от работата на екипа на Green Light Media! Сайтът беше направен точно както искахме (въпреки многото ни изисквания) и през целият процес комуникацията ни с екипа беше страхотна. Силно препоръчваме ако искате нещата да се направят както искате и без да има пропуски!”

Д-р Дамян КараджовДентал Клуб

Изработка на уеб сайт в София - супер герои

Ние Сме Уеб Дизайн
Супер Герои

Уеб сайтове, които се отличават. Увеличете приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и заемете челни позиции в Google.

Green Light Media е студио за креативен уеб дизайн с дългогодишен опит и екип от доказани експерти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на марката до текущата поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL Медия.

Цената

Уеб сайтове, които се отличават. Увеличете приходите си чрез по-добро онлайн присъствие и заемете челни позиции в Google.

Това е частта от сайта, която повечето посетители вероятно посещават директно, без да разглеждат феноменалното ни портфолио. Не искаме да ви обвиняваме – парите са важни. Същевременно имайте предвид, че всеки проект е строго индивидуален. Това не е супермаркет, така че цените не са постоянни, но в същото време са достатъчно показателни. Не се чуди, а избери изработка на уеб сайт в София от GNL Media!

Изработка на уеб сайт в София - цени от супер герои

Спести 25%

За начинаещи

500/ цена

Този тип уеб сайтове е подходящ за малки и стартиращи бизнеси, които искат да предоставят информация за конкретен продукт или услуга. Малък сайт с до 6 страници. Добър дизайн, но без сложни функционалности.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

За напреднали

700/ цена

Сайт с голяма навигация и/или набор от страници. Ако имаш повече услуги, голямо портфолио или нужда от по специфични функционалности като многоезичност, специални форми за поръчка или резервация и т.н.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

За продаващи

1100/ цена

Голeми сайтове или онлайн магазини с добра функционалност и красив дизайн. Подходящ за фирми с голямо продуктово портфолио, широк и обстоен „case study“ на услугите или магазини с до 1000 продукта.

Примери за проекти направени с подобен бюджет:

Виж какво може да направим за теб и как може да поддържаме твоят сайт.

Ние предлагаме три плана за поддръжка и хостинг на уеб сайтове, които включват денонощен мониторинг на ефективността. Освен това се справяме с архивиране, сканиране на злонамерен софтуер и вируси, защита от хакери, корекции на неработещи връзки, управление на имена на домейни и много други.