Изработка на уеб сайт дизайн

Търсите фирма за изработка на уеб сайт дизайн ? Ще ви спестим дългото и скучно словоизлияние за това колко велики си мислим, че сме ние.

В последно време, новата технология прави изграждането на уеб сайт много по-лесно, отколкото преди. Изработката на уеб сайт дизайн със сигурност не е наука за ракетите. Но щом четеш това, шансовете са все още да смяташ, че изграждането на уеб сайт е леееко трудна задача.

Обещаваме да не правим кофти физиономии, докато преценяваме следващия ни проект, опитвайки се да увеличим цените си. Както всички наши клиенти ще ти кажат, ние ще изпълним всичките ти очаквания и ще очертаем визията на твоята марка по правилния начин. Нашите уеб сайтове са прости, елегантни и много достъпни. Ние сме малко студио, със седалище в Перник, и обичаме да помагаме на малките предприятия в България.

Ние гарантираме, че сайтът ти ще е съвместим с многобройните платформи, които посетителите ще използват за достъп до него. Също така че всички страници ще се зареждат бързо, всички менюта и връзки са функционални и  системите на уебсайта ти работят гладко, така както са работили през първия ден.

Процес на изработка уеб сайт дизайн

Нашите безплатни консултации гарантират, че не отгатваме твоите нужди. Ние искаме да разберем защо развиваш (или преустрояваш) уебсайт и какво си планирал, за да получиш максимална възвращаемост на инвестициите. Можем да ти помогнем да съставиш план, който има смисъл за конкретния бизнес, докато работим в рамките на бюджета ти. Продажба на продукт или услуга чрез електронна търговия? Искаш да генерираш потенциални клиенти или да повишиш осведомеността за марката? Добрият уеб сайт трябва да генерира приходи, а не само да изглежда добре.

Научи повече за нашия процес на работа.

Мобилни и респонсив дизайни

В ерата на мобилните комуникации, разбирането как мобилните потребители ще взаимодействат с уебсайта ти на екран от 3.5 инча, например, трябва да бъде критичен елемент за планиране на дизайна. Препоръчваме ти да поискаш от твоя уеб дизайнер специално да се съобрази с мобилната съвместимост или респосив оформлението.

Ориентация и поддръжка на WordPress

И така, най-накрая имаш изграден уебсайт! Всичко, за което си мечтал, но чакай – искаш да направиш няколко промени в съдържанието. Или може би се чувстваш достатъчно вдъхновен, за да добавиш няколко страници – как да го направиш? Управлението и редовното актуализиране на съдържанието на уебсайта ти ще допринесе значително за подобряване на потребителския опит. Това ще гарантира, че използваш сайта си като ефективен инструмент за уеб маркетинг.

Поради тази причина всички наши проекти включват 180-минутна ориентация на CMS (система за управление на съдържанието). Тя предназначена да помогне на начинаещите да разберат как да взаимодействат с админ панела на сайта си. В края на краищата, обикновените актуализации и промени в съдържанието не трябва да се изпълняват с дълги чакания и скъпоструващи часови ставки.

Дали всеки бизнес се нуждае от изработка на уеб сайт?

Всеки уеб разработчик ще ти каже, че отговорът на този въпрос е “да”. И все пак уебсайтът няма да направи или да пречупи всеки бизнес модел и по света има много примери за процъфтяващи фирми, които изобщо нямат уеб присъствие. Помисли за всички магазини, които често посещаваш, и за всички продукти, които купуваш, без да си ги разглеждал онлайн.

В някои други случаи даден бизнес със сигурност може да се получи или да се справя добре, без да има уебсайт, но може да пропусне допълнителни възможности за приходи, които са значителни. Да имаш уеб сайт е чудесен начин да се свържеш с нови клиенти, да генерираш потенциални клиенти и в крайна сметка да реализираш продажби. И ако бъде изработен по правилния начин, може да бъде огромно конкурентно предимство.

Мисли за уебсайта като средство да запазиш съществуващата си клиентела и да се сдобиеш с нова. Отварянето на нови врати за достъп до твоя бизнес и информация за нови и съществуващи клиенти, ще става все по-необходимо.

Ако искаш изработка на уеб сайт от GNL Media или имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас.

#makeshithappen