Изработка на уеб сайт в Перник

В GNL Media можем да се похвалим с най-красивата Изработка на уеб сайт в Перник!

Завършили сме над 100+ качествени фирмени сайтове и онлайн магазини за клиенти от 3 континента. Търсиш нов партньор и надежно бутиково студио, което да изработи новият ти сайт? Без да те занимава с глупости и да отнема от времето ти? Свържи се с нас и ти гарантираме ще това, което ще ти предложим като услуга, качество и цена, няма аналог у нас.

Все пак може да решиш да потърсиш друг. Тогава, нека да те подготвим за 3-те най-често срещани проблема.

Основните проблеми при изработка на уеб сайт в Перник, с които най-вероятно ще се сблъскаш и как ние от GNL ги решаваме.

Проблем едно - избор на грешните хора...

Това, че на леля Гинка синът може да отвори Photoshop, не означава, че е дизайер. Така както, мойте плувчески умения, не ме правят делфинче. Проблемът обаче е че има прекалено много фирми на пазара и човек лестно може да се заблуди.

Ние сме бутиково студио с над 10 годишен опит в бранша. С клиенти от цял свят. Фолиото ни е пълно с международни проекти. Имаме препоръки от хора като Вежди Рашидов, Кен Блок, Одел Бекъм, Алън Айверсън и много други. Имаме си и наградки…

Решение: Наеми професионалисти! Не прави компромис с нещо толкова важно като твоят сайт. Направи проучване, разгледай завършените проекти, консултирай се с приятели. А защо един сайт е най-важното нещо в днешно време може да научиш тук.

Проблем две - не знаеш какво получаваш...

Проблем две – не знаеш какво получаваш…

Ние от Green Light Media ще направим твоят нов дизайн преди да изработиме сайта. Знаем, че ти звучи логично и си мислиш, че така трябва да е, но реалноста е друга.

Повечето фирми в България ползват готови теми/дизайни. Както ще направи и Гошо, синът на леля Гинka. Така, накраят всички се оказват с един и същ сайт в един и същ бизнес отрасъл. Още по голямият проблем е, че така направен, този сайт не решава твоят бизнес проблем, нито потребността на клиентите ти.

Решение: То се крие в нашият процес на работа.

Научи Повече

Проблем три - лесното е сложно и обратно

Изработка на уеб сайт е един страннен сам по себе си процес. От създаването на дизайна до кодирането на сайта. През пълненето със съдържание до заснемането на твойте продукти.

Да, това е процес, който пряко зависи от самият проект. Но това не е твоя грижа. Ти трябва да се наслаждаваш на творчеството на екипа или да си почиваш на Малдивите. А накрая просто да ползваш пълноценно твоят нов уеб сайт.

Решение: Стой далече от фирми, които се опитват да те въвлекът прекалено много в процеса на работа.

#makeshithappen