Дизайн студио GNL Media

Добрият дизайн прави добрата идея по-добра.

Ние сме

Това е Green Light Media. Едно различно уеб сайт дизайн и SEO студио.

Ние сме дизайнери. Ние сме новатори. Ние сме GNL.

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL. Стремим се да направим единствени по рода си уеб сайт дизайни, които ще те отличават от тълпата. Ние сме любознателни и винаги отворени за интересни проекти и нови предизвикателства.

Green Light Media е създадена през 2010 г. като студио за графичен дизайн на свободна практика, уеб дизайн и медия. През последните няколко години ние разработвахме лога, графични дизайни, уеб сайтове и онлайн магазини за стартиращи фирми и малки предприятия. Нашата основна цел е в цялостното създаване на твоя бранд – от направата на нов лого дизайн до проектирането на сайт и корпоративна идентичност. Винаги търсим възможността за изграждане на бранд от нулата. Можеш да прегледаш нашето уеб сайт портфолио и лого портфолио и ще видиш, че искаш точно ние да създадем твоя нов проект, лого или уеб сайт.
прочети повече
Уеб сайт дизайн студио GNL Media екип

В Green Light Media, ние работим като твой творчески партньор в създаването на дигитални, печатни и видео решения, с които се ангажираме да разкажем  историята ти.

От създаването на бранда и неговата идентичност до отпечатването и опаковането му, ние се стремим да приложим ясна визия, която е едновременно лесно разбираема и достатъчно смела, за да бъде иновативна и оригинална. В днешния все по-динамичен пазар, това не е достатъчно, за да бъдеш забелязан. Трябва да се помниш. Нашата цел е да доставим качеството и достъпността на бутиково дизайн студио, с професионализма и възможностите на голяма фирма. Ние не сме щастливи, докато нашата страст към дизайна не се превърне в търговски успех за нашите клиенти.

Ние винаги създаваме уникални уеб сайтове и печеливши онлайн магазини със запомняща се идентичност и високо класиране.

Работим креативно, ефективно и най-вече различно от всички останали на пазара. Разполагаме със собствен стил – интересен и провокативен, максимално ясен и достъпен, поради което нашите клиенти ни предпочитат. Ние вярваме в  уменията и интуицията си, когато вземаме решения и винаги заставаме зад тях и зад всеки един уеб сайт, който създадем. Винаги се опитваме да намерим най-добрия подход за твоите проекти и нашето портфолио го доказва.

Отличия GNL Media - изглед 2
Отличия GNL Media

Страхотен дизайнер,също така работи много усилено върху получаването точно на това, което искахме.Много бързи отговори за създаването на проекта.Изключително съм доволен от работата му.

Dr. Curtis DunnСобственик на Dunn Ortho

Страхотно е да се работи с него-отзивчив и талантлив. Силно го препоръчвам.

Joshua J GrenellУправител на CrossFit Progression

Не само, че е един от най-бързите и най-професионални дизайнери , той също така предоставя страхотни визуални концепции,така че да можете да видите как ще изглежда вашето лого върху стоката.

Gregory BinsfeldСобственик на TweeWoo

Те са невероятни дизайнери... след дълго търсене и лутане из много местни и онлайн дизайнери,Get Nice Logo бяха тези,които аз търсех от дълго време ... Детайлност, упорита работа, търпение, качество, страст и обещание за осигуряване на най-доброто.Обичам работата Ви!!!

Roo YoriМениджър на Wallace The Pit Bull Fundation

Бях насочен към Иван от приятел.Бях виждал много негови работи преди и бях много развълнуван да работя с него . Неговите цени, смея да кажа, са доста ниски за невероятната работа, която върши. От друга страна и времето, за което върши работата също е забележително.Един от най-добрите в бизнеса–неговите работи са истинско произведение на изкуството! Аз ще продължа да го препоръчвам на всички хора !

Addison BainОткривател на CrossFit Farmhouse

Какво страхотно преживяване ... Обичам проектите, които бяха предложени от тези дизайнери и леснотата на общуването с тях, за да получим накрая повече от това, което желаехме !

Sarah LukemireОсновател на Brindle Digital

Благодаря много на Иван от GetNiceLogo за създаването на нашия дизайн ! Той беше страхотен през целия работен процес - много ангажиран, отзивчив и информиран. Логото илюстрира точно това, което искахме нашият бранд CrossFit да представя. Нямам търпение да го видя на вратата ни !

Matt ArnoldСобственик на Detour и Fusion Fit

Концепцията за нашата компания, която те ни представиха беше много креативна и качествена. Те спечелиха признателността на нашия екип чрез направата и предоставянето на всички файлове, които са необходими за успешната реализация на нашата марка. Препоръчвам GNL на всеки, който търси добри и креативни дизайнери. Поздрави!

Benjamin HughesThe Chanmpion Startup

Имам голям опит в работата с Get Nice Logo. Аз съм изключително доволенa от направата на един от най-важните елементи на всяка компания,а именно нашето лого! Няма да се поколебая да го препоръчам.

Melissa MadgwickСобственик на Brand Expert

Имаш въпрос?

Искаш изработка на модерен сайт, бранд дизайн или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?

контакти

Имаш въпрос?

Искаш изработка на модерен сайт, бранд дизайн или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?

#makeshithappen